A "Legjobb vagyok" részt vett a WARP-on

WARP

A "Legjobb vagyok" részt vett a WARP-on

WARP

Idén is megrendezik az úgynevezett “Vallások a Békéért Világszövetség” címet viselő rendezvényt szeptember 17-19 között Szöulban, Dél-Koreában. Az emberek minden régióból és szektorból összegyűlnek és megvitatják a szerepüket, mint a vezetők az adott területen. Továbbá, lehetőség lesz arra, hogy találkozzanak más ifjúsági csoportokkal a világ minden tájáról, valamint a média, befolyásos női szervezetek, államelnökök (múlt és jelen) és vallási vezetőkkel a világ minden tájáról.

A fő szervező International Peace Youth Group egy nem kormányzati ifjúsági szervezet, amely a béke érdekében tevékenykedik és a jelenleg 251 szervezettel van kapcsolata 72 országban. Az IPYG azon dolgozik, hogy legyen egy platform, ahol a fiatalok találkozhatnak és képesek lesznek eszmét cserélni értelmes módon, hogy a pozitív és tartós változást érjenek el az emberek életében, és a közösségben, amelyben élünk.

További információ megtalálható a rendezvény honlapján.

 

Fotókönyv letöltése: Link

{source}

<link rel=”stylesheet” type=”text/css” href=”zold_link.css”>

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
WARP Idén is megrendezik az úgynevezett "Vallások a Békéért Világszövetség" címet viselő rendezvényt szeptember 17-19 között Szöulban, Dél-Koreában. Az emberek minden régióból és szektorból ...
0 Comment

Leave a Comment