Blog

Varga Linda

 

Varga Linda

Varga Linda vagyok, HR-es és coach. Mindig is érdekelt az emberek „belső világa”, erősségeik, motivációik-, döntéseik háttere; illetve a támogatásuk, és a fejlesztésük.

Az egyetem alatt önkéntesként szereztem tapasztalatot az Ormánsági Kistérségi Ifjúságsegítő Szolgálatnál, ahol fiatalok falusi közösségeinek kialakítása, fejlesztése volt a cél. A szakdolgozatomat a coaching módszertanából írtam, majd az egyetem után elvégeztem egy akkreditált coach képzést.

Coachként, és élettapasztalatom alapján is főleg a 18-35 évesek korosztályának kihívásaival foglalkozom. Pályakezdőként személyesen is megtapasztaltam milyen lehetőségek és kihívások állnak előttünk multinacionális és kisvállalati környezetben, illetve mennyire fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, a motivációinkkal, a tehetségeinkkel és fejlesztendő tulajdonságainkkal.

Az Élj a tehetségeddel! Generációs Tehetségmentor programban tapasztalataimmal, tudásommal szeretném támogatni a résztvevő fiatalokat, és építő tagja lenni ennek a sokszínű, vidám, „jól szervezetten önműködő” közösségnek, ahol úgy érzem én is sokat tanulhatok.

 

 

 

Linda 2012-ben csatlakozott a „Legjobb vagyok” csapatához mint HR, coach és tréner. Azóta is igen aktív önkéntesünk. A ZSKF-en vezetett több karrier tréningeket, coachként számos fiatalnak ad tanácsokat, főleg az egyéni karrier céljai megtalálsában.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Varga Linda Varga Linda vagyok, HR-es és coach. Mindig is érdekelt az emberek „belső világa”, erősségeik, motivációik-, döntéseik háttere; illetve a támogatásuk, és ...
0 Comment

Leave a Comment