Blog

Vadászi Árpád a "Legjobb vagyok" önkéntese

Vadászi Árpád

Vadászi Árpád a "Legjobb vagyok" önkéntese

 

Nevem: Vadászi Árpád

Foglalkozásom: Vadászi Árpád

Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy az életem legfontosabb feladata számomra, saját magam megtalálása. Bár első látásra úgy tűnhet, hogy e mögött a kijelentés mögött magányos és önző világlátás áll, azonban egy mondás szerint: „másokhoz önmagadon keresztül vezet az út.”

Ha pedig ez igaz, akkor mindjárt mozgalmasabb a kép, rögtön eszébe juthat az embernek, hogy a belső navigációban szerzett tapasztalatokat meg lehet osztani másokkal, segíteni lehet abban, hogy ők is felszabadítsák saját erejüket, felfedezzék kitűnő képességeiket, elérjék céljaikat, megtalálják a belső harmóniát, az egészséges, kiegyensúlyozott életet. Mivel úgy érzem ezen az úton viszonylag sok tapasztalatot gyűjtöttem, örömmel osztom meg őket.

A magyar polgári légi forgalomban töltöttem 33 évet. Foglalkoztam légi navigációval, és közel húsz évet dolgoztam a humán erőforrás gazdálkodás területén. Voltam HR vezető a Malévnél, és a Magyarország légterében légiforgalmi irányítást végző HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálatnál.

2005 óta végzek coach feladatokat, 2009 óta vagyok az Európai Coaching Szövetség követelményei szerint végzett Business and Management Coach. Alapító tagja vagyok az Etalon Coaching Társaságnak.

Miért gondolom, hogy coachként segíteni tudok a „Legjobb Vagyok” tehetségmentoráló program fiataljainak?

Munkahelyeimen hosszú éveken át foglalkoztam fiatalokkal, karriermenedzsment rendszereket dolgoztam ki, vezettem a Malév utánpótlás fejlesztését szolgáló Marsallbot klubot. Ezen kívül van két fiam (20 és 30 évesek), és az utolsó, bár leggyengébb érvem, hogy én is voltam fiatal.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Nevem: Vadászi Árpád Foglalkozásom: Vadászi Árpád Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy az életem legfontosabb feladata számomra, saját magam megtalálása. Bár első látásra úgy ...
0 Comment

Leave a Comment