Blog

Törjék Andrea

andrea_torjek

Törjék Andrea

Informatika, könyvelés, menedzselés területeken képeztem magam és e három tevékenység határozta meg az elmúlt több, mint huszonöt évemet. Vállalati szférában dolgoztam, annak különböző szakágaiban és szerepköreiben. Alkalmam volt új módszerek bevezetésében, szervezet átalakításában, új szervezet létrehozásában részt venni, valamint vállalati folyamatok szervezésében, újraszervezésében, projektek tervezésében, menedzselésében tapasztalatot szerezni. Középvezetőként láthattam, hogy egy változási folyamat hogyan idéz elő új szemléletet, viselkedést, érzelmet, gondolatokat.
Örömmel tölt el, ha a szaktudásomat, tapasztalatomat megoszthatom másokkal és rendkívül motiváló számomra, ha azt alkalmazni is kezdik, különösen, ha mindez eredménnyel jár, és hozzájárulhattam egy ember, vagy egy szervezet fejlődéséhez.
A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft-hez 2014 évben csatlakoztam, ahol vállalati tapasztalatommal módomban áll támogatni a csapat munkáját, miközben magam is sokat meríthetek az ő tudásukból.
Az élet sodrában most vettem észre és nyűgözött le a non-formális képzéssel adható többlet. Ráadásul mindez játékosan, melyen keresztül könnyebben tanulunk, és amiről már hallhattuk „Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt” (Osho).

info_1qn28ptq
Törjék Andrea Informatika, könyvelés, menedzselés területeken képeztem magam és e három tevékenység határozta meg az elmúlt több, mint huszonöt évemet. Vállalati szférában dolgoztam, annak különböző szakágaiban és szerepköreiben. Alkalmam volt ...
0 Comment

Leave a Comment