Blog

TICTAC en France

TICTAC en France

TICTAC en France

 

TICTAC en France

2013 október 7-13 között rendezték Párizsban a TICTAC en France című tréninget, melyet a Fiatalok Lendületben Program keretében szervezett a francia Nemzeti Iroda, 15 ország 24 szervezetének részvételével. A “Legjobb vagyok”-ot Hintya András képviselte.

A tréning fő célja a meghívott civil szervezetek képviselőit felkészíteni a Fiatalok Lendületben Program 4.3-as alprogramjának megértésére, a Program adta lehetőségek minél jobb kihasználása érdekében. A 4.3-as alprogram az Európai civil szervezetek közötti hálózatépítést támogatja, valamint ezen szervezetek vezetői, dolgozói részére szervezett találkozók, szemináriumok, képzések szervezését. A tréning során a résztvevők megismerték az EU prioritásait az ifjúságpolitika terén, az ehhez nyújtott támogatási lehetőségeket, illetve konkrét feladatok és csoportgyakorlatok segítségével elsajátították a hatékony pályázatírás és projekt menedzsment technikáit.

Emellett természetesen volt idő megismerni Párizst, megkóstolni a méltán híres konyháját, a kultúrát, a hétköznapi embereket. A közös munka során szoros, baráti kapcsolatok alakultak más országok szervezeteinek képviselőivel, akikkel a későbbiekben további programokat szervezünk a Fiatalok Lendületben, vagy ahogy 2014-től nevezik, az ERASMUS+ program keretében.

 

Nézd meg a Galériánkat is!

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  TICTAC en France 2013 október 7-13 között rendezték Párizsban a TICTAC en France című tréninget, melyet a Fiatalok Lendületben Program keretében ...
0 Comment

Leave a Comment