TICTAC EN FRANCE

2013 október 7-13 között rendezték Párizsban a TICTAC en France című tréninget, melyet a Fiatalok Lendületben Programkeretében szervezett a francia Nemzeti Iroda, 15 ország 24 szervezetének részvételével. A “Legjobb vagyok”-ot Hintya András képviselte.

A tréning fő célja a meghívott civil szervezetek képviselőit felkészíteni a Fiatalok Lendületben Program 4.3-as alprogramjának megértésére, a Program adta lehetőségek minél jobb kihasználása érdekében. A 4.3-as alprogram az Európai civil szervezetek közötti hálózatépítést támogatja, valamint ezen szervezetek vezetői, dolgozói részére szervezett találkozók, szemináriumok, képzések szervezését. A tréning során a résztvevők megismerték az EU prioritásait az ifjúságpolitika terén, az ehhez nyújtott támogatási lehetőségeket, illetve konkrét feladatok és csoportgyakorlatok segítségével elsajátították a hatékony pályázatírás és projekt menedzsment technikáit.

Emellett természetesen volt idő megismerni Párizst, megkóstolni a méltán híres konyháját, a kultúrát, a hétköznapi embereket. A közös munka során szoros, baráti kapcsolatok alakultak más országok szervezeteinek képviselőivel, akikkel a későbbiekben további programokat szervezünk a Fiatalok Lendületben, vagy ahogy 2014-től nevezik, az ERASMUS+ programkeretében.

TICTAC en France

Tekintsd meg galériánkat!