Blog

Tehetséghidak – Eszközbeszerzés

Tehetséghidak – Eszközbeszerzés

A játékok története

A „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt keretében a fiatalok tehetséggondozásához szükséges eszközök beszerzésére/tartós használatba vételére pályáztunk 2013-ban. Pályázhattak magyarországi regisztrált, akkreditált és akkreditált kiváló Tehetségpontok, így a mi szervezetünk is.

A felhívás célja olyan eszközökkel, anyagokkal támogatni a tehetséges fiatalokat, valamint a számukra kialakított tehetséggondozó programokat, amelyek a tehetséggondozás hatékonyságát növelik. A pályázat nyertesei között van a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft is, ennek eredményeként sportszereket, hangszereket, fejlesztő kártyákat, táblás játékokat, építő-konstruáló eszközöket nyertünk.

Bár még minden eszköz nem érkezett meg, örömmel adunk hírt és képet a már birtokba vett sportszerekről és játékokról. Az örömünk többszörös. Egyrészt olyan eszközökkel lettünk gazdagabbak, amelyek élményszerűvé teszik a szervezet által végzett 18-35 éves tehetséges fiatalok munkaerő-piaci integrációs munkáját, másrészt új módszereket építhetünk be a játékok által a már meglévők mellé, így a mentor önkénteseink is fejlődnek.

A szervezetünk jelenleg 35 önkéntessel dolgozik, akiknek csapatépítésre, szervezetfejlesztésre, projektmenedzsment tanulásra is alkalmas eszközöket kaptunk a pályázat eredményeként.

Köszönjük mindenkinek, akik támogatták a munkánkat!

 

Nézd meg Galériánkat is!

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Tehetséghidak – Eszközbeszerzés A játékok története A „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt keretében a fiatalok tehetséggondozásához szükséges eszközök beszerzésére/tartós használatba vételére pályáztunk 2013-ban. ...
0 Comment

Leave a Comment