Blog

Szuhai Nóra, a Legjobb vagyok vezetője

Szuhai Nóra – ügyvezető

Szuhai Nóra, a Legjobb vagyok vezetője

Szuhai Nóra

Ki vagyok? Miben vagyok a legjobb?

Ha arra vagy kíváncsi, hogyan szólítanak: a Szuhai Nóra Zsuzsanna nevet kaptam.

Ha a jelenlegi szerepeimről érdeklődsz: anya, barát, asszony, támogató, vezető, nevelő, szellemi koordinátor.

Ha a lelkem rezdüléseire vagy nyitott: örök kérdező és kétkedő, kíváncsi gyermek, esztéta, filozófus, humanista, mágus, boszorkány, tanító, színésznő, tyúkanyó, könyvmoly, lélekbúvár, sztalker.

Ha a belső energiáimat kutatod: maximalista, dinamikus, türelmes, kitartó, teremtő és átalakító, érzékeny, kreatív, tudásszomjas, szenvedélyes, öntörvényű, kommunikatív, holisztikus, hittel teli, érző, pozitív életfelfogású, összeszedett, céltudatos.

Ha azt kérdezed, miért vagyok itt?: változást generálni, újítani, teremteni, inspirálni és visszafogni,kritikus szemmel nézni embereket, főleg a fiatalokat, folyamatokat… és mert nem tudok máshol lenni. Itt a helyem.

Érdekelnek a szakmai kompetenciáim? Pedagógus, szaktanácsadó, közoktatási minőségbiztosítási szakértő, grafológus, humán fejlesztő, coach és tehetségmentor vagyok. A legjobb.

Díjak

 

info_1qn28ptq
Szuhai Nóra Ki vagyok? Miben vagyok a legjobb? Ha arra vagy kíváncsi, hogyan szólítanak: a Szuhai Nóra Zsuzsanna nevet kaptam. Ha a jelenlegi szerepeimről érdeklődsz: anya, barát, asszony, támogató, vezető, nevelő, szellemi ...
0 Comment

Leave a Comment