Blog

Szabó Tamás

Szabó Tamás

,,Nem a legerősebb lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem az, aki a leginkább képes az alkalmazkodásra.” Darwin

Szabó Tamás vagyok. 27 éves, és mindig is vonzott a kreatív alkotás. A BMF műszaki menedzser szakát végeztem el, és közel 10 éve értékesítőként dolgozok. 2012 novembere óta a “Legjobb vagyok” marketing csapatát támogatom. A “Legjobb vagyok” és Én, mindketten hiszünk abban, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkinek megvan a belső energiája a fejlődésre. Ez az, ami minket összeköt.

A munkámból hozott tapasztalatok segítenek abban, hogy minél szélesebb körben megismertessük a “Legjobb vagyok” üzenetét. A “Legjobb vagyok” pedig segít nekem abban, hogy teljesebb ember lehessek. Szóval egészen jól megvagyunk így együtt!

 

 

 

Tamás 2012-ben csatlakozott a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. marketing csapatához. Főleg a sales és a marketing területén erősít minket, de kitelepülős rendezvényeinken, tréningeinken is ott van velünk, valamint tartott egy előadást a munkánkról a BKIK konferenciáján.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Szabó Tamás ,,Nem a legerősebb lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem az, aki a leginkább képes az alkalmazkodásra.” Darwin Szabó Tamás vagyok. ...
0 Comment

Leave a Comment