Blog

Rozsnyay Anna

10609424_874592082584432_7390624740474642476_n

Rozsnyay Anna

Idén diplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetem MA Kommunikáció- és médiatudományok szakán, Interkulturális kommunikáció szakirányon, angol nyelven. Mint interdiszciplináris tudományág, a tanulmányaim és tudásom olyan tantárgyak képezték, mint szociológia, pszichológia, retorika, de hallgattam projekt menedzsmentet és tréning gyakorlatom is volt, ahol világossá vált számomra, hogy ez az a terület, amivel leginkább hosszú távon szívesen foglalkoznék.
A ’Legjobb vagyok’ Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft.-nél 2015 május óta dolgozom. Egy 1 hetes Erasmus + nemzetközi tréning, ’A játék határok nélkül’ keretein belül kerültem a szervezettel kapcsolatba, ahol a 12 különböző országból összegyűlt résztvevők közül a magyar csapatot képviseltem.  Jelenleg nemzetközi pályázatok írásával foglalkozom a legtöbbet. Az elmúlt hónapokban sok projektbe nyerhettem betekintést, az innovatív gondolkodás, a kreativitás erősítése és az együttműködő attitűd nagyban meghatározza a velük töltött napjaim. Igyekszem nyitottan állni a környezetemhez, megfigyelni mindent, ami a mindennapokban körülvesz. Szeretek tanulni, olyan dolgokkal foglalkozni, amik motorként hajtják a bennem lévő állandó kíváncsiságot. Azt gondolom, hogy ennek megfelelően a legjobb helyen vagyok.

info_1qn28ptq
Rozsnyay Anna Idén diplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetem MA Kommunikáció- és médiatudományok szakán, Interkulturális kommunikáció szakirányon, angol nyelven. Mint interdiszciplináris tudományág, a tanulmányaim és tudásom olyan tantárgyak képezték, mint szociológia, ...
0 Comment

Leave a Comment