Blog

A Adaptykes projekt logója

Referenciák

Referenciák


A Adaptykes projekt logója

ADAPTYKES
Adaptation of trainings based up on the finnish workplace development programme (TYKES)

A Budapesti Gazdasági Főiskolával (BGF) és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával (BKIK) együttműködésben a „Legjobb vagyok” részt vesz a Leonardo da Vinci Innováció Transzfer 2012-1-HU1-LEO05-05847 számú pályázatának keretén belüli programban. A mi szerepünk a képzések, tanfolyamok és tréningek adaptációjának kidolgozása, megtartása, a vállalkozásokkal való kapcsolattartás és tanácsadás.

 

A hivatalos megfogalmazás szerint: „A projekt célja a Finn Munkahelyi Innovációs Program (TYKES) eredményein alapuló képzési anyag átvétele, olyan megoldások támogatása, amelyek egyszerre javítják a munka termelékenységét és a munkavégzés minőségét. A projekt keretében kutatás készül, mely a KKV szektor állapotát méri fel munkahelyi innováció és képzési programok tekintetében, majd a felmérés eredményei alapján kidolgozásra kerül a finn gyakorlat hosszú- és rövid távú képzésének adaptált változata. A program hosszú távú célja a fenntartható munkahelyfejlesztéshez való hozzájárulás Magyarországon.”

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Referenciák ADAPTYKES Adaptation of trainings based up on the finnish workplace development programme (TYKES) A Budapesti Gazdasági Főiskolával (BGF) és ...
0 Comment

Leave a Comment