Papp Liza

„Megvan az ecseted, a színek is ott sorakoznak. Fesd meg az Édenkertet. Aztán lépj be.”

(Nikosz Kazantzakisz)

Egy mosolygós és reményekkel teli pszichológus vagyok, aki hisz abban, hogy tényleg mindenkinél ott van az ecset saját Édenkertjének megfestéséhez. Nemcsak szimbolikusan, hanem valójában is, ezért is foglalkozom rajzelemzéssel és szabadidőmben festéssel. Szeretem a maga összetettségében látni a másikat, több nézőpontból megvizsgálva, mert sosem lehet tudni, hol bukkan fel egy-egy erőforrás.

Szeretek játszani és minden olyan tevékenységet, ami visszavezet a gyermeki rugalmassághoz. Ezért is igyekszem folyamatosan tanulni a gyerekektől, jelenleg a 8. kerületi Gyerekjóléti központban.  Bízom abban, hogy a „Legjobb Vagyok” programban résztvevő fiatalok is tudnak ebből a tudásból gyarapodni és nem felejtenek el játékosak maradni, annak ellenére, hogy ott van a kimondatlan nyomás, hogy közeleg a Nagybetűs Élet.

Mindemellett autogén trénerként dolgozom, és igyekszem a relaxáció segítségével támogatni és közelebb vinni önmagukhoz a hozzám érkezőket.

Az LV programban szeretném tudásom legjavát adni, segíteni, fejlődni és egy jó közösséghez tartozni.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
„Megvan az ecseted, a színek is ott sorakoznak. Fesd meg az Édenkertet. Aztán lépj be.” (Nikosz Kazantzakisz) Egy mosolygós és reményekkel teli pszichológus vagyok, ...
0 Comment

Leave a Comment