Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007)

Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007)

emmi                                               emet                    ntp

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetség Program támogatásával a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007) címmel országos pályázatot hirdet olyan fiataloknak, akik az online média területein (audiovizuális, kreatív írás és digitális képalkotás) mutathatják meg tehetségüket.

A téma:

„Krea(k)tív ifjúság” 

Fiatalok 1000 arca

(Mit ér a tehetségem? Problémák és lehetőségek a tanulás, karrier, életpálya, siker területén)

Pályázati korhatár:

18-24 év

Nevezési határidő:

2016. január 1. – 2016. február 29. (20:00)

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázatok beadásának határidejét 2016. március 4-ig (péntek), 24:00 óráig meghosszabbítottuk. A pályázat Facebook oldalán március 6-ig (vasárnap), 12:00-ig tudtok szavazni.

Figyelem! A pályázatok beadási határideje lejárt, a Facebook szavazás határideje is.

A pályázat Facebook oldalát (facebook.com/KreaKtiv.ifjusag.palyazat) 2016 március 11-ig lezárjuk. A szavazatok összeszámlálása és a zsüri döntése után, március 11-én újra megnyitjuk. A pályázat eredményhirdetése szintén március 11-én lesz, ezen az oldalon, valamint a Facebook-on, az újra megnyitott oldalon.

Nevezési kategóriák:

A következő kategóriákban várjuk a pályamunkák beérkezését:

1. Írás (interjúk, cikkek, esszék, versek)

2. Audiovizuális média (hangulatvideók, rajz alapú mozgófilmek, animációk, fotók, video-audio interjúk, podcastok)

3. Digitális képalkotás (grafikák, illusztrációk, képmanipulációk, fotómontázsok, logók szerkesztőprogramok használatával)

Elbírálás:

A beérkező pályaművek alapján mindhárom kategóriában 5-5-5 fő kerül kiválasztásra. Ebből 1-1-1 főt a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. tagjai választanak, 2-2-2 főt a média különböző területeiről meghívott szakmai zsűri, illetve 2-2-2 ember kiválasztására a pályázat Facebook oldalán kerül sor, a legtöbbet like-oltak közül.

Díjak:

A verseny 15 kiválasztottjának 5 alkalommal témalaborok (kreatív írás, vizuális kommunikáció, filmelmélet, kortárs médiaművészet, reklám-marketing) szerinti kreatív workshopokat, 5 alkalommal tehetségfejlesztő csoportos mentoringot, továbbá egy 3 napos bentlakásos gazdagító programot biztosítunk. A projekt időszaka alatt 3 témában végzünk fejlesztést: önismeret, szakmai ismeretek és projektmenedzsment. Az elméleti ismereteket gyakorlati alkalmazással azonnal projektfeladatba építjük, ötvözve az informális tanulást a nem-formálissal. A program végén a 15 fő közül 3-nak lehetősége nyílik júliusban egy hetes tréning kurzuson részt venni Barcelonában, ami a fiatalok vállalkozói készségeinek javítására, start-up-ok elősegítésére irányul. Ezen kívül 3 fiatal hónapokon át tartó munkáját egy-egy tablet-tel jutalmazzuk.

Eredményhirdetés:

2016. március 11.

A Krea(k)tív ifjúság pályázatát nyomon követhetitek a Facebookon is, továbbá egy like szavazattattal és megosztással segíthetitek a pályázókat, hogy bejussanak a döntőbe.

A Krea(k)tív pályázat Facebook oldala: www.facebook.com/KreaKtiv.ifjusag.palyazat

REGISZTRÁCIÓ

 

info_1qn28ptq
Krea(k)tív ifjúság (NTP-FTH-15-0007)                                                        ...
0 Comment

Leave a Comment