Blog

Nagy Amadea

 

Nagy Amadea

„Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, egy kis ügyességgel lépcsőt épithetünk” – Széchenyi István

Nagy Amadea vagyok, egy 24 éves kiváncsi, energkius, tenni akaró hallgató, aki nem csak hallgat, dolgozó, megértő, sokaknak támaszt nyújtó és a szárnyait csapdosó fiatal.

A főiskolai évek alatt ismerkedtem meg a személyiségfejlesztés világával, ahol rögtön világossá vált számomra, hogy ez az a szakmai közösség, melynek én is részese szeretnék lenni, ez az a világ, ahol a képességeimet, korlátaimat oly módon tudom „feszegetni”, hogy közben másoknak is segítek vele. Az élet elengedhetetlen részének tartom a folytonos fejlődést, a lehetőségek felismerését, és hiszem, hogy problémák nem léteznek, mert azok csak megoldásra váró feladatok.

Amikor találkoztam a “Legjobb vagyok” Tehetségmentor programjával, biztos voltam abban, hogy részese szeretnék lenni, hiszen a program céljával teljes mértékig azonosulni tudok. Sokszor szembesülök azzal, hogy a körülettem lévő emberek (sokszor jómagam is) nem bíznak magukban, nem hiszik el, hogy képesek többet is elérni, új „ösvényeket” felfedezni. Sokszor saját magunkat kell legyőzni ahhoz, hogy elérhessük céljainkat, saját személyiségünkkel kell megvívnunk a magunk harcát, hogy előrébb jussunk, és ezáltal másoknak is segíthessünk. Úgy érzem, az LV keretében sok fiatal kap lehetőséget arra, hogy egy kis támogatással a saját belső harcait könnyebben megvívhassa. Nem titok senkinek, hogy közös erővel könnyebben elérhetjük céljainkat. 

 

 

 

Amadea 2012. óta lát el operatív feladatokat a „Legjobb vagyok” szervezetében. Feladatokat látott el konferencia szervezésbe, 2012-2013-ban. Ezen kívül kommunikációs feladatokat is ellát, valamint kiállításokon népszerűsíti az LV-t.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Nagy Amadea „Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, egy kis ügyességgel lépcsőt épithetünk” – Széchenyi István Nagy Amadea vagyok, egy 24 éves kiváncsi, ...
0 Comment

Leave a Comment