Blog

Nádas Dávid

 

Gondolkodásunk határai boldogságunk korlátai, a coach kezében egy jól megfogalmazott kérdés lehet azaz eszköz, ami a hátarokat átrajzolja és a korlátokat lebontja.

Éppen csak beléptem a középső életszakaszba, amikor realizáltam, hogy mások fejlődésének elősegítése és támogatása számomra erőt és értelmet ad. Ezen megfontolásokból határoztam el, hogy coach leszek, elsősorban üzleti és karrier területen. Releváns tanulmányaim kiváló szakmai alapokat és hozzáállást adtak, amire építkezve megfelelő tapasztalattal képes vagyok másokat segíteni, hogy megtalálják saját fejlődésük útajait, és hogy végigmenjenek az önmaguk számára kijelölt úton.

Létezik egy kifejezés a német nyelvben, mely rávilágít arra, amit számomra a coaching jelent: a ‘mitdenken’ ezer más jelentése mellett magában rejti azt is, hogy ‘valakivel együtt gondolkodni’, illetve mások, vagy más dolgok figyelembevételével gondolkodni. Örültem, hogy rátaláltam a “Legjobb vagyok mentorprogramra”, amelyben segíteni tudok másoknak abban, hogy önmagukká váljanak. 

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Gondolkodásunk határai boldogságunk korlátai, a coach kezében egy jól megfogalmazott kérdés lehet azaz eszköz, ami a hátarokat átrajzolja és a korlátokat lebontja. Éppen ...
0 Comment

Leave a Comment