Munkahelyi kiégés tréning

Információk

Időtartam

1 tréning nap

11.26., 9:00-17:00 óra

Csoportlétszám

12-15 fő

Jelentkezési határidő

2016.11.16 éjfél

A képzés díja

 22 ezer forint, amely tartalmazza a(z)

1 napos tantermi képzést

meleg ebédet, szünetekben kávé, víz, aprósütemény, üdítő

A képzést vezető szakember

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Molnár Adrienn

Kedvtelenül indulsz munkába reggelente? Csodálkozol azokon, akik lendülettel vesznek minden feladatot, téged pedig egyedül az ebédszünet motivál? Úgy érzed, lankadt a kezdeti lelkesedésed, és a vezetőid egyedül hagytak? Nem tudod, merre tartasz, hova tovább?

Érezz felelősséget saját jól létedért, gyere el a tréningünkre, ahol gyakorlati feladatok során, csoportos formában nézünk rá, hogy hol az elakadásod és mitől érezheted újra jobban magadat a munkahelyeden!

A tréning célja:

A munkahelyi stressz és kiégés népszerű, egyre többeket érdeklő, sőt érintő téma, aminek súlyos kihatása lehet az élet több területére is. A tréning célja, hogy ne kerüljünk ebbe a fázisba: kezdeti fásultságunkat helyre pofozzuk és megtaláljuk saját mindennapi motivációinkat a munkánkban, irányokat pályánkon.

Olyan proaktív munkavállalók jelentkezését várjuk, akiknek nem elég az év végi bónusz, és nem várnak a főnökeik ösztönzésére, hanem kíváncsiak arra, hogy mitől érezhetnék jobban magukat és mit tehetnek ők saját maguk ezért, szakmai célkitűzéseik eléréséért.

Témák, amikkel foglakozunk: 

  • Némi (munkahelyi) önismeret: mi fontos nekem, mi motivál, hol vannak az erőforrásaim?
  • Tisztázzuk mik az elvárásaim és szükségleteim, ahhoz, hogy jól érezzem magam.
  •  Megerősítjük, hogy mik a már jól működő előjelek, tisztázzuk, milyen megoldások vannak még a kezedben ahhoz, hogy jó helyen légy és jobban érezd magad.

Célcsoport:

Bárki, aki dolgozik, és szeretne (újra) lendületet, motivációt vinni a munkájába. Aki kiértékelné, újraértékelné az ideális munkával kapcsolatos elvárásaikat, szükségleteiket. Szükség esetén újratervezne.

Álláskeresők, pályakezdők jelentkezését is várjuk, akik szeretnék tisztázni magukban, mik az elvárásaik, céljaik a munkával kapcsolatban.