Blog

Mudris Anikó

 

Mudris Anikó

Mudris Anikó vagyok, 26 éves, immár végzett tolmács és fordító, valamint szociológus és tanár. 2005 szeptemberében lettem egyetemista a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán, s onnantól kezdve nem volt megállás, kezdetét vette az „Önmegvalósítási projekt”. Szakmai szempontból minden adódó lehetőséget megragadtam, sorra pályáztam a külföldi ösztöndíjakat, hogy egyetemi éveim minél emlékezetesebbek és értékesebbek legyenek.

Szerencsésnek érzem magam, mert Łódź-ban, Londonban és Bécsben is tanulhattam, valamint részt vehettem egy nemzetközi szakmai gyakorlaton is Bonnban, amelyek során nagyon sokat tanultam, s nem csupán szakmai szempontból. Nagyon szeretek utazni, új kultúrákat megismerni és élményeket szerezni.

Az utóbbi években számos területen kipróbáltam magam, többek között osztályfőnök is voltam egy általános iskolában. Kerestem önmagam és helyem a világban.

Így kerültem kapcsolatba a “Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló programmal is, amit egy nagyszerű kezdeményezésnek találok. Azt adja meg nekünk, fiataloknak, amire szükségünk van: a bizonyítási lehetőséget.

 

 

Anikó 2013-tól tolmácsként, fordítóként és trénerként van jelen a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. életében. Legutóbbi tréningünk, ahol helyt állt mint tréner az 2014. májusában tartott nemzetközi „A női sors krízisei az Y generáció” című pályázati projektünk.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Mudris Anikó Mudris Anikó vagyok, 26 éves, immár végzett tolmács és fordító, valamint szociológus és tanár. 2005 szeptemberében lettem egyetemista a Miskolci Egyetem ...
0 Comment

Leave a Comment