Blog

Markovits Ágnes

„Légy önmagad; mindenki más már foglalt.”

Oscar Wilde

A Főiskolán, kommunikáció- andragógia szakon tanultam, mert úgy gondolom minden támogatás, és együttműködés alapja a hiteles kommunikáció.

Munkatapasztalatomból adódóan a 18-28 éves korosztály nehézségeivel szembesülök nap, mint nap.  A hétköznapokban egy tanulmányi osztály tagjaként „terelgetem” a diákokat tanulmányi ügyek intézésében, és sok esetben egyéni elakadásaik feloldásában is igyekszem őket segíteni.

Innen jött az ötlet, hogy a hiteles kommunikálását munkaeszközként és támogató eszközként is hasznosíthatom egyszerre, mint coach. A Főiskolán szerzett tudást, ismeretanyagot, igyekszem coaching szemlélettel továbbfejleszteni, mert úgy gondolom, mint „eszköz” olyan támogatást adhat, amely segíti a korosztály tagjait, a bennük rejlő potenciál felszínre hozásában. Fontosnak tartom, hogy mindenki saját maga lehessen, és legyen. A jó támogatót mindenki másképp, sőt még saját élethelyzete szerint is másnak láthatja. Főiskolásként még azt gondoltam, a jó támogató szakmailag nagytudással rendelkezik. Pedig a coaching nem elsősorban tanít, hanem segít minket a tanulásban, jövő lehetőségeire koncentrál, nem pedig a múlt hibáira.

A „Legjobb vagyok mentor programban” a munkám során különböző helyzetek megoldásából eredő tapasztalatommal és támogató, kísérő hozzállásommal szeretném segíteni a csatlakozó jelentkezőket.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
„Légy önmagad; mindenki más már foglalt.” Oscar Wilde A Főiskolán, kommunikáció- andragógia szakon tanultam, mert úgy gondolom minden támogatás, és együttműködés alapja a ...
0 Comment

Leave a Comment