Blog

Magyar Kitti

Magyar Kitti

„Amit az emberi elméddel képes vagy kigondolni és hinni benne, azt képes vagy megvalósítani” Napoleon Hill

Közgazdasági szakközépbe jártam így a következő tanulmányaimat is ezen a területen folytattam. Azonban hamar rájöttem, hogy nem érdekel, nem ezzel szeretnék foglalkozni. Iskola mellett elkezdtem dolgozni és kipróbálhattam képességeimet, mint adminisztrációs asszisztens, üzleti elemző majd, mint fuvarszervező. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nagyon megszerettem az embereket, akikkel együtt dolgozhattam és sokat fejlődtem a segítségükkel. Szerettem a munkámat is, azonban Flow élményem csak akkor volt, ha másoknak tudtam valamilyen problémában segíteni. Beiratkoztam az Általános Vállalkozói Főiskolára gazdálkodási és menedzsment üzleti kommunikáció szakára, jelenleg is hallgató vagyok. Majd találkoztam a coachinggal és rájöttem, hogy ez az, amivel szívesen foglalkoznék, így elvégeztem egy iskolát és megalapítottam a saját kis vállalkozásomat a Vision And Shine-ot. Részt vettem Londonban Anthony Robbins 2013 Unleas The Power Within 3 napos tréningjén, ahol rengeteget tanulhattam, küzdhettem le félelmeimet.

Feladatomnak érzem, hogy másoknak az életét is segítsem boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni. Vágyakból és álmokból célokat kovácsolni és a megvalósítást segíteni. Ezért is nagy öröm számomra, hogy a „Legjobb vagyok” csapatához tartozhatok. Tudom milyen nehéz megfelelni a rengeteg elvárásnak ebben a rohanó világban és rájönni kik is vagyunk, mit is akarunk az élettől.

Törekszem céljaim elérésére, személyiségem, tudásom folyamatos fejlesztésére. Igyekszem a kudarcaimból tanulni és fejlődni általuk. Vidám, pozitív, empatikus, nyitott, segítőkész és dinamikus személy vagyok. Szabadidőmet szeretem a párommal, barátaimmal tölteni, tanulni, olvasni és kirándulni.

Hiszem, hogy a lehetetlen nem létezik.

 

 

 

Kitti 2013-ban csatlakozott a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. csapatához, mint coach. Coachaink jellemzőek fiatalokat látnak el tanácsokkal, hogyan fedezzék fel tehetségüket, fejlesszék képességeiket és segítik őket az életben való kiigazodásban és a munkaerő-piaci integrációban.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Magyar Kitti „Amit az emberi elméddel képes vagy kigondolni és hinni benne, azt képes vagy megvalósítani” Napoleon Hill Közgazdasági szakközépbe jártam így a következő ...
0 Comment

Leave a Comment