Blog

Lányi Pál a "Legjobb vagyok" önkéntese

Lányi Pál

Lányi Pál a "Legjobb vagyok" önkéntese

 

Lányi Pál

Lányi Pál, azaz Palkó. Ő az, aki nemcsak, hogy fújja a vitorlánkban a szelet, ő maga a szél és a vitorla is egyszerre, és kisujjában van, hogy megnyerjen egy Kék Szalag Vitorlás Versenyt. A gazdaságfejlesztési kutató életereje, érzékenysége, jovialitása egy szó mint száz igazán irigylésreméltó.

Gépész- és gazdasági mérnök, kisvállalkozási szakértő vagyok. Korábban nagyvállalatoknál voltam beruházói létesítményi mérnök, majd marketing csoportvezető, később információs központban, szolgáltatási kutatóintézetben, vezető továbbképzésben dolgoztam.

Mikroszűrő fejlesztés mátrix-szervezeti vezetőjeként zárult ipari pályafutásom, ezt követően érdekképviseleteknél, kutatóhelyen, illetve for- és nonprofit tanácsadó szervezeteknél voltak vállalkozás-fejlesztési megbízásaim. Gazdaságfejlesztési kutatóként három évtizede foglalkozom elmélyülten a KKV területtel, annak működési feltételeivel, támogatási igényeivel, fejlesztési lehetőségeivel.

Nyugdíjasan előtérbe került tapasztalataim átadása és a hasznos szervezeti törekvések támogatása. Ez a szándék vezetett a tehetségsegítés területére, ahol megismervén a LEGJOBB VAGYOK mentor-fejlesztő metódusát, vállaltam a szervezetalakításhoz, a piacra jutáshoz szükséges kapcsolatszervező és a Felügyelő Bizottsági tagsághoz kapcsolódó feladatokat.

 

 

Palkó 2011-től oszlopos tagja a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft.-nek. Felügyelő bizottsági tagként és kapcsolatépítőként segít minket, folyamatos háttértámogatást nyújtva a kapcsolati bázisunk növelésével. Hasznos tanácsai sokat segítenek a fiatalokkal való munkánkban, tréningjeink és tanfolyamaink szervezésében valamint coachaink munkájában.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Lányi Pál Lányi Pál, azaz Palkó. Ő az, aki nemcsak, hogy fújja a vitorlánkban a szelet, ő maga a szél és a vitorla ...
0 Comment

Leave a Comment