Blog

Kocsis Henrietta

Már gyermekkorom óta érdekel az írás, valamint a videó utómunka. Egyetemi éveim alatt más jellegű tudásra is szert tettem, de végül mindkét szenvedélyemhez visszatértem, hiszen rájöttem, hogy ezekben tudok a leginkább kiteljesedni. 2013-ban elvégeztem a Kaposvári Egyetem egyik médiaképzését, azóta pedig minden erőmmel azon vagyok, hogy újságírói és vágói területen minél több tapasztalatot szerezzek. Újságírói képességemet a Femina női magazinnál, valamint az Értünk.hu webmagazinnál tettem próbára, az utómunkában szerzett ismereteimet pedig autodidakta módon igyekszem fejleszteni. Voltam esküvőkön és lánybúcsún, mindenhol operatőrködtem, majd a rögzített anyagból alkalomhoz illő, személyre szabott összefoglaló kisfilmet készítettem. Saját videóimat is szerkesztgetem, legutóbb például az egész családi nyaralást végig kameráztam – a családtagjaim örömére.

Nagyon szeretem az állatokat, a zumba órákat, a filmeket, a biciklizést, a mosolygós embereket, a lakberendezést, valamint a leleményességet igénylő feladatokat.

Hiszem, hogy mindenki maga vágja meg saját élete videóját, ő maga írja meg élete történetét, ezért soha nem szabad belenyugodni „saját rossz sorsunkba”, hanem magunknak kell változtatni rajta.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Már gyermekkorom óta érdekel az írás, valamint a videó utómunka. Egyetemi éveim alatt más jellegű tudásra is szert tettem, de végül mindkét szenvedélyemhez visszatértem, ...
0 Comment

Leave a Comment