Blog

Kiss Angelika a Legjobb vagyok pszichológus önkéntese

Kiss Angelika

Kiss Angelika a Legjobb vagyok pszichológus önkéntese

Kiss Angelika

„A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni.” (Carl Rogers)

A nevem Kiss Angelika, 1988-ban születtem a Felvidéken. Pszichológus vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem. Az egyetemi tanulmányaim mellett személyközpontú módszer- és önismereti képzést is végeztem. Szemléletemben központi helyet foglal el a fejlődésben való hit. Fontosnak vélem kihangsúlyozni az erősségeket, és az emberben rejlő potenciálokat. Azért is jelentkeztem a programba, mert a „Legjobb Vagyok” nézetei nagyon összecsengenek a világlátásommal. Ez a program segít elindítani egy úton, amelyiken már azt csinálhatsz, amit csinálni akarsz, ahelyett, hogy azt tennéd, amiről úgy gondolod, hogy tenned kell. Ebben benne van mind a fejlődés, mind a szabadság, mind az önelfogadás. Ezek visznek előre engem is a választott utamon.

Angelika 2012. óta erősíti a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. csapatát önkéntesként, coachként és pszichológusként számos embert látott el tanácsokkal, részt véve a fejlesztésükben. Részt vett 2012-ben a Nemzetközi táborunk szervezésében, ezen kívül kutatásokat végzett az Y generációs fiatalokkal kapcsolatos kutatásokban, többek között a fiatalok munkába állási lehetőségeiről. Trénerként az alap programunkban tréninget is tartott, több csoportot is elvállalt.

 

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Kiss Angelika „A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni.” (Carl Rogers) A nevem Kiss Angelika, 1988-ban születtem a Felvidéken. Pszichológus vagyok, a Károli ...
0 Comment

Leave a Comment