Blog

Hubert Eszter

Hubert Eszter

“Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként.” (Nicholas Sparks)

Így tapasztalom ezt a gyereknevelés során is: nincs az a nehéz helyzet, hiszti, amit egy kis humorral vagy egy mosollyal ne lehetne megszelídíteni, pedig három gyermek édesanyjaként részem volt már néhány hajmeresztő eseményben.

Gyógyszerész és humánmenedzser végzettségem, az akkreditált coach képzés, több mint 10 év multinacionális munkakörnyezet, ebből 4 év tréner-coach pozíció, 5 külföldön eltöltött esztendő, 6 év otthon a gyerekekkel, több önismereti és kommunikációs tréning, olyan sokféle tapasztalattal gazdagított, melyet szívesen állítok a tehetségfejlesztés szolgálatába is.

Coachként nagyon fontos számomra, hogy ne sémákban gondolkodjunk, hanem együtt rábukkanjunk saját utadra, ami elvezet céljaidhoz.

 

 

 

Eszter 2012-ben csatlakozott a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. csapatához trénerként és coachként. Több fiatalt is hasznos tanácsokkal látott el a saját tehetségük felfedezésében és képességeik fejlesztésében. Sokat segített a „Legjobb vagyok” termékeinek kidolgozásában.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Hubert Eszter "Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként." (Nicholas Sparks) Így tapasztalom ezt a gyereknevelés során is: nincs az ...
0 Comment

Leave a Comment