Blog

Gazdagító programpárok pályázat

Gazdagító programpárok

Gazdagító programpárok pályázat

Gazdagító programpárok II.

Ez a program a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosító számú „Tehetséghidak Program” kiemelt projekt keretében megvalósult meg.

A „Gazdagító programpárok II.” pályázat célja az volt, hogy a napi tanórán kívüli tehetséggondozó tevékenységet összekösse a szabadidőben megszervezendő intenzív tehetségfejlesztő alkalmakkal.

A programban olyan kompetenciák erősítését végeztük, amelyek a munkaadók és az EU elvárásait is tükrözik a frissen végzett szakképzős fiatalok felé (pl. vállalkozói attitűd, csapat munka, projekt szemlélet, nyelvi és intraperszonális kompetenciák). A résztvevő fiatalokkal önbizalom erősítő, célokért való megküzdési képesség fejlesztő, reális helyzetértékelésüket támogató feladatokat végeztünk játékos keretek közt.

A gazdagító programban kiemelt szerepet kapott a csoportban való működés erősségeinek feltérképezése, a kommunikációs és önmenedzsment technikák elsajátítása, a személyes kompetenciák fejlesztése, és a személyes hatékonyság növelésének módszertani feldolgozása. A tehetséges fiatalokkal való munka fókuszában az egyéni tehetségek és erősségek mentén való karrierépítés állt, és ez a diákmentorok által vezetett csoportcoachingokon is megerősítést nyert.

 

Nézd meg a Galériánkat is!

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Gazdagító programpárok II. Ez a program a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosító számú „Tehetséghidak Program” kiemelt projekt keretében megvalósult meg. A „Gazdagító programpárok II.” pályázat ...
0 Comment

Leave a Comment