Blog

Czinke Anita

 

Czinke Anita

Czinke Anita vagyok, 33 éves, főállásban kontroller és beszerző, másodállásban coach.

Mindig is szerettem másoknak segíteni, ezért is áll hozzám annyira közel a coach szerep, és érzem jól magam benne. Ami leginkább tetszik, hogy úgy segít a coach, hogy közben az ügyfél igényeire koncentrál, nem a saját megoldását erőlteti, nem ad tanácsot. Nagyon szép és gyors sikereket érünk el így, amiért különösen szeretek ezzel foglalkozni. Emellett az én személyiségemet, hozzáállásomat is nagyban befolyásolta a módszer, és sokszor magamon is sokat segítek „öncoachinggal”.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem a társaságot, barátkozni, új dolgokat, személyeket megismerni. Szabadidőmben sokat sportolok, kedvencem a wakeboarding, a futás, biciklizés. Igyekszem álmaimat megvalósítani, megkeresni és feszegetni a határaimat, és ebben örömömet lelni. Alapvetően nagyon fontos számomra, hogy bármit csinálok, érezzem közben jól magam, mert szerintem így lehet sikeres a munka, és bármi, amihez hozzákezdek.

Érdekel az állatvédelem, szeretem a természetet, sokat vagyok a szabadban, szeretek kirándulni a barátaimmal, emellett sminkesként is „dolgozom”, de ezt is igazából hobbiként élem meg, mert nagyon szeretem.

Ami közös a két másodállásomban, hogy a legjobbat hozza ki az emberekből, mert mindenkinek vannak értékei, kincsei, csak elő kell ezeket hozni!

 

 

 

Anita 2012-ben csatlakozott a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft. csapatához coach és tréner szerepben. Azóta is nagyon aktívan kiveszi a részét a feladatokból. Munkássága alatt a ZSKF-en több karrier tréninget vezetett coachként számos fiatalnak nyújtott támogatást és adott tanácsot tehetségük megtalálásában, saját maguk fejlesztésében és az egyéni karrier céljai megtalálásában. Valamint a témában előadásokat is tartott a fiataloknak.

 

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Czinke Anita Czinke Anita vagyok, 33 éves, főállásban kontroller és beszerző, másodállásban coach. Mindig is szerettem másoknak segíteni, ezért is áll hozzám annyira ...
0 Comment

Leave a Comment