Blog

Czégény Tünde

„Aki látja a saját Énjében az összes kezdetet, és az összes kezdetben az ő saját Énjét, az az összes félelmét elveszíti.”

A szociális kérdések gyermekkorom óta foglalkoztatnak, mind egyéni, mind komplex formában. Folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, ahol segítő célzattal, érdemben szolgálhatok egy nemes célt.  Így talán nem meglepő, hogy 2009-ben szociológusként léptem ki a nagybetűs életbe.

És mi következett ezután?

Volt egy álmom:  megtalálni azon lehetőségeket, melyek során tiszta kapcsolatokra építkezve, mindenféle konvenció, elvárás vagy társadalmi norma kényszerítő ereje nélkül tehetek számomra is fontos dolgokért. Folytatódott a keresés…

2012 novemberében, a „Legjobb vagyok” csapatát megismerve elmondhatom, kincsre bukkantam. Hiszen egy égető probléma megoldásán munkálkodunk együtt: az ifjúsági korszakváltás manapság tapasztalható negatív következményeinek feloldásában, a változás pozitív megélésében segítjük a fiatalokat. Úgy vélem, manapság elengedhetetlen ezen típusú iránymutatás. A szenvedélyes lelkesedés jegyében állok minden ehhez kapcsolódó feladathoz.

A fő motivációm: a tanulás, az emberi értékek fogadása, átadása, és ahol ezt megélhetem: a “Legjobb vagyok” marketing csapata.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
„Aki látja a saját Énjében az összes kezdetet, és az összes kezdetben az ő saját Énjét, az az összes félelmét elveszíti.” A szociális kérdések ...
0 Comment

Leave a Comment