Course

Hatékony tanulás

(0 review)
$1,000.00
glasses-272399_1920

Sokaknak az egyetemi, főiskolai évek alatt a vizsga időszak pedig sokszor pánikszerű, utolsó pillanatban történő tanulásról szól. Ennek végére teljesen lemerülünk, és jön a következő szorgalmi időszak, ami alatt feltöltődhetünk, pihenhetünk. Vagy lehet ezt máshogy is?

Igen! Tanulás segítő és idő gazdálkodó tréningünk segít abban, hogy hatékonyabb legyél, jobban oszd be az idődet és a vizsga időszak ne egy rémálom legyen. Megmutatjuk, hogyan tudod a képességeidet jobban kihasználva, a jelenlegi idő töredéke alatt elsajátítani a tananyagot, és arra is megtanítunk, hogyan oszd be hatékonyan az idődet.

MIÉRT MI?

A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. küldetése, hogy az egyénnek lehetőséget biztosítson saját tehetsége felfedezésére és annak megélésére. Valljuk, hogy minden emberben van érték, egyedi tehetség, személyes kompetencia-együttes, amelyet önmaga és a környezete hasznára fordíthat tekintet nélkül az egyén szociális körülményeire, testi, lelki, fizikai adottságaira, korosztályára vagy végzettségére. Termékeinkkel lehetőséget kínálunk az egyéni és csoportos fejlődésre, problémamegoldás elsajátítására, különböző kompetenciák fejlesztésére.

Course Curriculum

Curriculum is empty

Reviews

0
0 rating
5 stars
0%
0
4 stars
0%
0
3 stars
0%
0
2 stars
0%
0
1 stars
0%
0