Blog

aranytoll díj

BKIK Kamarai díjak

Kamarai tevékenység és díjak

A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. aktív kamarai tevékenységet folytat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara keretében. Alapítója az Egyéni Fejlesztők, Segítők, Tehetségfejlesztők Szakmai Osztálynak, melynek elnöke Szuhai Nóra, egyik alelnöke Hintya András. Szuhai Nóra egyben a XX. Tanácsadó Osztály elnökségi tagja is.

A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. a BKIK ifjúságpolitikával megbízott szervezete. Ebben a minőségében aktívan részt vesz a BKIK vállalkozói szemléletének elterjesztésében az ifjúság körében, a duális képzésben résztvevő felsőoktatási intézmények és a Kamara együttműködésében, gyakornoki helyek ellenőrzésében, konferenciák, workshopok szervezésében.

Díjak:

Szuhai Nóra, a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, szakmai vezetője a Kamarai tevékenységéért az alábbi díjakban részesült:

BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat „ARANY TOLL” kitüntetés – 2014. december 15 –

a 2014 évben végzett kiemelkedő tagozati munkája elismeréseként.

Képek:

 aranytoll díjaranytollaranytoll 2

 


 

BKIK EMLÉKPLAKETT – 2015. október 8 – magas színvonalú szakmai tevékenysége, valamint kiemelkedő kamarai munkássága elismeréséül. A díjat a BKIK 165. évfordulója alkalmából a Parlamentben megtartott ünnepi küldöttgyűlés után a Magyarok Házában Szatmáry Kristóf, a BKIK elnöke adta át.

Képek:

 bkik plakett emleklapplakett lapplakett

 

 parlament1parlament3parlament2

parlament4parlament5parlament6

parlament7magyarok háza1mh2

mh3mh4

Video

 

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
Kamarai tevékenység és díjak A „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. aktív kamarai tevékenységet folytat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara keretében. Alapítója az Egyéni Fejlesztők, Segítők, Tehetségfejlesztők Szakmai Osztálynak, ...
0 Comment

Leave a Comment