Blog

Balázs Enikő

Balázs Enikő

A coachingban rátaláltam arra a tevékenységre, ami a lényemhez a legközelebb áll. Azon igyekszem, hogy kiteljesedhessek benne. Elképesztő erejű eszközt fedeztem fel benne ahhoz, hogy a mások élethelyzetei iránti érdeklődésemből, a támogató és beleérző hozzáállásomból valódi, tevőleges, előrevivő segítségnyújtás legyen. Hálás feladat, hogy inspirálója és tanúja lehetek annak, amikor változást hozó megoldás körvonalazódik valakinek az életében, vagy akár egyszerűen csak annak, amikor valaki a tétovaság helyett egy kreatív szintre mozdul. Amikor pedig valakinek csak megerősítésre, lendületre van szüksége, hogy változtatni kezdjen, akkor öröm, ha ennek én lehetek a forrása. A coach-ként működés nekem ezt a többletet adja. Ezért a többletért, ezekért a tapasztalatokért jelentkeztem a Tehetségmentor programba.

 

 

Enikő 2012 óta dolgozik a „Legjobb vagyok” csapatának tagjaként, mint coach. Az alap programunkban számos fiatalnak segített tanácsaival fejleszteni képességeiket és azért, hogy felfedezzék tehetségüket.

 

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

{/source}

info_1qn28ptq
Balázs Enikő A coachingban rátaláltam arra a tevékenységre, ami a lényemhez a legközelebb áll. Azon igyekszem, hogy kiteljesedhessek benne. Elképesztő erejű eszközt fedeztem fel ...
0 Comment

Leave a Comment