Blog

Agócs Magda, a Legjobb vagyok társtulajdonosa és önkéntese

Agócs Magdolna

Agócs Magda, a Legjobb vagyok társtulajdonosa és önkéntese

 

Agócs Magdolna

Olyan ez, mint mikor a pillérek fölötti boltív legdíszesebb középső zárókövét a helyére illesztik.

Agócs Magdolna vagyok, anya, coach, mentor, informatikus. Több mint harminc éves.

A munkában eltöltött időmben jórészt csapatot, vagy informatikai projekteket vezettem. Vállalatok életébe láttam bele, volt lehetőségem megtapasztalni, hogy egy-egy csoporton vagy szervezeten belül mi az, ami működik, és miért, és hogy (mi) minden múlik az együtt dolgozó embereken. Felnőtt létem alatt folyamatosan építgettem a pilléreimet.

Először magamat kellet összerakni – ki is vagyok, mit szeretnék, merre induljak. Sokszor koppantam a zsákutca hátsó falán, míg megtanultam, hogy ne másokhoz képest határozzam meg magam.

A mama-projektben mindig csak egy dolgot akartam: okosan szeressem a lányaimat (ma már 19-21-23 évesek,). Tudjanak szeretetet adni és kapni, önálló, a céljaik eléréséhez szükséges egészséges önbizalommal rendelkező felnőttekké váljanak.

Coachként és mentorként leginkább a 25-35 közötti fiatalok találnak meg, hogy tanácsadással segítsek nekik a problémáik megoldásában. Szíven ütött, amikor egyikük “kallódó nemzedéknek” nevezte a korosztályát. Túl néhány diplomán is küszködnek, nem érzik azt, hogy a helyükön vannak, nem találják a tehetségüket. Rajtunk nem csak egyénileg, de csoportosan tréningeken és tanfolyamokon is érdemes segíteni.

Amikor Nórával beszélgettünk, azt éreztem, hogy a Legjobb vagyok az a hely, ahol igazán hasznosak lehetnek az eddigi tapasztalataim. A pilléreim végül összeértek, tetejükre került a zárókő – a program, és a csapat.

{source}
<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-32817247-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>
{/source}

info_1qn28ptq
  Agócs Magdolna Olyan ez, mint mikor a pillérek fölötti boltív legdíszesebb középső zárókövét a helyére illesztik. Agócs Magdolna vagyok, anya, coach, mentor, informatikus. Több mint harminc éves. A munkában eltöltött időmben jórészt ...
0 Comment

Leave a Comment