Blog

5 nap a jó körül

A „Legjobb Vagyok” is meghívást kapott a Jótékonyság szigetre! Az október 3-tól 7-ig tartó eseményen másik 35 cilvil szervezet mellett mutatkozunk be a 2012. évi Budapesti Nemzetközi Vásár keretében.

A Jótékonyságsziget és kísérőprogramja, a 10. Civilkomp konferencia középpontjában a közjóról való gondolkodás áll. Lehet-e cél a közjó? Milyen eszközökkel lehet segíteni a civil szervezetek munkáját, növelni ismertségüket? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresnek válaszokat szervezetvezetők, PR és CSR szakemberek. A rendezvény célja, hogy a kilátogatók különböző előadások és kerekasztal beszélgetések során megismerhessék a civil szervezetek sokszínű világát.

A Legjobb Vagyok standjánál lehetőség nyílik megismerkedni a szervezet vezetőivel és önkénteseivel. A helyszínen last minute akcióként személyesen lehet jelentkezni az „Élj a Tehetségeddel” tehetségmentoráló programba, ahová olyan 18 és 30 év közötti fiatalokat várunk, akik szeretnének azért tenni, hogy életük sikeresebb legyen. A program megtanít erősíteni olyan érvényesülési potenciálokat, mint a személyes hatékonyság, az önmegvalósítás, a stratégiai gondolkodás, a tárgyalástechnika vagy a stressz kezelés.

További részletek a Civilkomp oldalán olvashatók.

info_1qn28ptq
A „Legjobb Vagyok” is meghívást kapott a Jótékonyság szigetre! Az október 3-tól 7-ig tartó eseményen másik 35 cilvil szervezet mellett mutatkozunk be a 2012. évi ...
0 Comment

Leave a Comment